Podešavanje

Od projektiranja do održavanja, pružamo sveobuhvatnu uslugu automatizacije proizvodnje. Iskusni smo partneri u pokretanju novih operacija i ažuriranju postojećih procesa. Naši mehaničari blisko surađuju s Rodsteinovim R&D te su stručnjaci u postavljanju, održavanju i servisiranju strojnih strojeva, kao i obuke korisnika.

Održavanje

Kako bi vaše proizvodne operacije radile bez poteškoća, pružamo odgovarajuće usluge održavanja. Cilj je da strojevi budu ažurirani kako bi osigurali najveći mogući proizvodni kapacitet.

Savjetovanje

Imamo značajno iskustvo u automatizaciji proizvodnje, obradi ravne šipke i planiranju proizvodnje. Naši stručnjaci pružaju analizu proizvodnje i obuku u obradi metala i upravljanju poslovanjem. Svi su usmjereni na stvaranje učinkovitijih proizvodnih procesa.

Posebni strojevi

Osim strojeva za utiskivanje i savijanje, pružamo različite svestrane mogućnosti za proizvodnju bakrenih i aluminijskih sabirnica. Naše posebne aplikacije uključuju čitače barkodova, softver za pouzdano upravljanje alatom, uređaje za utovarivanje, izradu unutarnjih navoja, obilježavanje dijelova, automatsko sortiranje otpada, pakiranje sabirnica, alatnih rješenja za podršku smanjenju vremena postavljanja i RodLEAN paketa kako bi se osigurala što bolja upotreba opreme.

Rabljeni strojevi

Rodstein prodaje, održava i servisira Akseli Lahtinen i Lahtisen Kone strojeve za utiskivanje i savijanje ravnih traka, kao i niz strojeva s ravnim trakama. Kontaktirajte nas kako biste saznali više o dostupnim strojevima.