REVOLUCIJA AUTOMATIZACIJE U PROIZVODNJI SABIRNICE

Robotska obrada sabirnice

Rodstein je dobavljač svjetskih najučinkovitijih tehnologija proizvodnje sabirnica. Servoelektrična rješenja su izazov za hidrauličke strojeve s iznimnom energetskom učinkovitosti i brzinom proizvodnje s automatskim mogućnostima za promjenu alata koji nisu dostupni drugdje na tržištu.

Predstavljanje nove generacije u strojevima za utiskivanje i savijanje sabirnica

Naši servo-električni strojevi dizajnirani su kako bi smanjili troškove i uštedjeli energiju. S kapacitetom utiskivanja i savijanja do 1000 tona / rotacija/ godišnje, strojevi RodFLAT i RodFORM podižu preradu bakrene i aluminijske ravne trake na sljedeću razinu. Automatizacija se također može isporučiti da bi uklonila zahtjeve za rukovanjem materijalom između uvijanja i savijanja i skladištenja sirovina i gotovih proizvoda.

#rodstein

Spremni za revolucionizaciju vaše proizvodnje?

Rodstein nudi niz potpuno servo-električnih alata za utiskivanje i savijanje aluminija i bakra.
RodFLAT i RodFORM strojevi za utiskivanje i savijanje prilagođavaju se vašim potrebama, bez obzira tražite li ubrzanje postojećih procesa postavljanja novih operacija.
Automatska izmjena alata i servo-električna rješenja dizajnirani su kako bi vam uštedjeli vrijeme i novac.
S našim dugogodišnjim iskustvom u industriji, odlučni smo pružiti Vam vrhunsku uslugu i tehnologiju od projektiranja do održavanja.

Pretplatite se na našu mailing listu

* potrebno označiti