O Rodsteinu

Rodstein d.o.o. je tvrtka visoke tehnologije koja je specijalizirana za proizvodne sustave sabirnica.
Mi isporučujemo nove generacije strojeva za proizvođače i distributere električne energije. Sa sjedištem u Finskoj i djelujući na globalnoj razini, ističemo se u kombinaciji vrhunskog inženjeringa s najnovijim potrebama industrije obrade ravne šipke.

Naše tehnologije izražavaju dva megatrenda našeg vremena: rast izgradnje električne mreže i robotizaciju. Budući da je trenutna infrastruktura distribucije električne energije rekonstruirana i izgradnja obnovljivih izvora energije je u porastu, potrebna su nova, energetski učinkovita i svestrana proizvodna rješenja.

Rodstein je osnovan 2015. na čvrstim temeljima. Lahtisen Kone predstavio je svoj prvi hidraulični stroj za utiskivanje ravnih šipki s električnim strojevima za utiskivanje i savijanje u 2006. godini. Deset godina kasnije, isti razvojni inženjeri sada uvode drugu generaciju potpuno servo-električnih strojeva za utiskivanje i savijanje, RodFLAT i RodFORM.

S našim dugogodišnjim iskustvom u industriji, motivirani smo da uvijek ostanemo u prvom planu pružajući najnoviju tehnologiju u proizvodnji sabirnica. Ponosimo se razvojem energetski učinkovitih i najsuvremenijih tehnologija prilagođenih trenutnim potrebama proizvodnje sabirnice.